۱۴۰۴ سه شنبه ۱۱ تير

برگزاری آزمون کنکور سراسری 1400 در 27 شهر و 36 حوزه امتحانی در استان اصفهان

رییس دانشگاه اصفهان در نودویکمین جلسه ستاد کرونا استان اصفهان در خصوص برگزاری کنکور سراسری 1400 تصریح نمود: آزمون سراسری 1400 در روزهای چهارشنبه نهم الی شنبه دوازدهم تیرماه همزمان با سراسر کشور در 27 شهر و 36 حوزه امتحانی در استان اصفهان برگزار می‌شود که حدود 82 هزار و 723 نفر داوطلب در استان اصفهان در این آزمون شرکت می کند.


رییس دانشگاه اصفهان در نودویکمین جلسه ستاد کرونا استان اصفهان در خصوص برگزاری کنکور سراسری 1400 تصریح نمود: آزمون سراسری 1400 در روزهای چهارشنبه نهم الی شنبه دوازدهم تیرماه همزمان با سراسر کشور در 27 شهر و 36 حوزه امتحانی در استان اصفهان برگزار می‌شود که حدود 82 هزار و 723 نفر داوطلب در استان اصفهان در این آزمون شرکت می کند.

به گزارش وب سایت خبری uinews دکتر هوشنگ طالبی رییس دانشگاه معین استان در نودویکمین جلسه ستاد کرونا استان اصفهان اظهار داشت:  آزمون سراسری سال 1400 برای پذیرش دانشجو برای تحصیل در دوره‌های روزانه، نوبت دوم و پردیس خودگردان دانشگاه های دولتی وابسته به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و وزارت بهداشت، درمان، آموزش پزشکی و سایر دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی وابسته به سایر دستگاه های دولتی، دانشگاه پیام نور، دانشگاه آزاد اسلامی و موسسات آموزش عالی غیر دولتی و غیرانتفاعی، برگزار می‌شود.

دکتر طالبی در ادامه ضمن ارایه گزارش مبسوطی از نحوه برگزاری کنکور سراسری سال گذشته بر لزوم رعایت پروتکل های بهداشتی از زمان شروع تا پایان آزمون تاکید نمود.

رییس دانشگاه معین استان تصریح نمود: یکی از مشکلات پیش بینی شده تجمع خانواده های داوطلبین پشت درب های حوزه های امتحانی است به لحاظ این که حوزه ها قرنطینه هستند و اجازه حضور به حوزه را ندارند غالبا" در خیابان جمع می شوند که هم از نظر بهداشتی و هم از نظر تجمع مشکل ساز می شوند. وی در ادامه خواستار اعلام صدا و سیما و راهنمایی خانواده ها برای عدم تجمع و رعایت پروتکل های بهداشتی شد.  

در ادامه دکتر محمدرضا ایروانی نماینده تام الاختیار سازمان سنجش آموزش کشور در دانشگاه اصفهان اظهار داشت: کلیه اماکن حوزه های امتحانی قبل و بعد از هر جلسه آزمون با حضور ناظران بهداشتی بطور دقیق ضدعفونی می شود. همچنین دانشگاه ها و مراکز برگزاری آزمون ملزم به رعایت دقیق دستورالعمل های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی در طول برگزاری آزمون می باشند.

دکتر ایروانی تاکید نمود که برای پیشگیری از تجمع، داوطلبان حضور خود را به دقایق پایانی موکول نکنند. همچنین به داوطلبان توصیه می شود که  از تردد بی­ مورد در محل آزمون جداخودداری کنند و هنگام ورود و خروج به حوزه با دیگر داوطلبان فاصله مناسب (حداقل یک متر) را حفظ کنند.  همراه داشتن ماسک سه لایه معمولی (بدون فیلتر) و استفاده صحیح از آن (از بالای بینی تا زیر چانه)، از ابتدای ورود به حوزه برگزاری آزمون تا پایان برگزاری آزمون و خروج از حوزه امتحانی الزامی است.

نماینده تام الاختیار سازمان سنجش آموزش کشور در دانشگاه اصفهان ساعت شروع فرایند آزمون را راس ساعت 8 صبح اعلام نموده و تاکید نمودند که درب های حوزه های امتحانی نیم ساعت قبل از شروع فرایند آزمون بسته خواهد شد. بنابراین داوطلبان حتما باید حداکثر تا نیم ساعت پیش از آغاز فرایند آزمون در محل حوزه امتحانی حضور یابند.

دکتر ایروانی با بیان اینکه بیشترین تعداد داوطلبان یعنی نزدیک به 14 هزار نفر به حوزه امتحانی دانشگاه اصفهان مراجعه می‌کنند، تاکید کرد: هماهنگی‌های لازم با ارگان های مختلف مانند مجموعه راهور نیروی انتظامی، اتوبوسرانی، اورژانس، مرکز بهداشت استان، آتش نشانی، شرکت‌های آب و برق و ... برای برگزاری هرچه بهتر آزمون صورت گرفته است.

تاریخ:
1400/04/08
تعداد بازدید:
1176
منبع:
Powered by DorsaPortal